Naši prijatelji su pravi prijatelji. Sa njima sarađujemo na mnogo načina. Zato osećamo potrebu da neke od njih predstavimo i Vama:

Podrum
Brend PODRUM ima raznolike aktivnosti. Proizvode nalivnik za vino (drop stop, dropstop), rade sajtove (Internet prezentacije), i izuzetno uspešno rade marketing za proizvođače vina i rakija (propagandni materijal, društvene mreže, konsalting…).
Hosting-Srbija
Hosting-Srbija je deo posla kojim se bavi Agencija LOTIS. Dugi niz godina rada u oblasti informacionih tehnologija i veliki broj zadovoljnih komitenata su iza nas. Oko 250 urađenih prezentacija i na stotine hostinga koji su na našim serverima potvrda su znanja, posvećenosti i kvaliteta…
Hosting-Srbija
Kruševac PRESS je prvi zvanično registrovan privatni Internet medij u Rasinskom okrugu, Internet novine i regionalni portal za građane okruga. Naši ciljevi i zadaci su da prikupljamo i distribuiramo proverene informacije, i bavimo se istraživačkim novinarstvom…
037info.net - Internet portal Kruševac
037info.net je nezavisni kruševački web portal. Mesto gde možete saznati sve o Kruševcu: vesti, privreda, galerija, kultura, sport, besplatni oglasi, chat… Mi smo najstariji “živi” kruševački Internet portal. Svakodnevno smo na Internetu sa Vama još od 12.03.2004.
Gradjevinski centar
Projektni biro GRAĐEVINSKI CENTAR radi projekte za sve vrste objekata. Radimo na savremenim računarima sa 3D prikazom budućeg objekta. Inženjering, ugovaranje izvođenja radova, nadzor, tehnički prijem, legalizacija, dizajn enterijera
Agiazma - klesarska i kamenorezačka radionica
AGIAZMA je klesarska i kamenorezačka radnja iz Bele Vode, koja već generacijama unazad od belovodskog peščara stvara izuzetna dela: ikonostase, rozete, nadgrobne spomenike, svete prestole, žrtvenike, stubove, podove, fasade, portale, arkade…
Slavonik - oprema za mužu

Firma SLAVONIK primarno radi uvoz i prodaju polovnih i novih sistema za mužu, muzilica, izmuzišta, uređaja za hlađenje mleka i sredstava za higijenu opreme i vimena. Preduzeće ima stručni tim koji servisira i popravlja sve pomenute sisteme i uređaje.

Ordinacija HRAST dr Popović još od 2012. godine pruža usluge svih vrsta ultrazvučih pregleda. Ultrazvučni pregledi se obavljaju na najsavremenijim aparatima. Ultrazvučne preglede i dijagnostiku rade najbolji lekari u Srbiji za pojedine specijalnosti.
CINK
„Centar za istraživačko novinarstvo Kruševac“ (CINK) je nevladino i neprofitno udruženje. Osnovano je 2015. godine radi ostvarivanja ciljeva u oblasti informisanja, medija, istraživačkog novinarstva, upotrebe novih medija, kulture, obrazovanja, promocije demokratije i civilnog društva.
Hosting-Srbija

Rasinski parlament je Internet stranica koja ima za cilj da na ravnopravan način, bez potenciranja ili “zamračivanja” pojedinih političkih organizacija, prikaže stranačke aktivnosti u Rasinskom okrugu. Jedini smо u Rasinskom okrugu koji poštuju razliku u mišljenju i realno prate politički život!

Mermer i granit
Nadgrobni spomenici i grobnice, stepeništa, balusteri ograde, podovi, okapnice, gazišta, pultovi za kuhinju ili kupatilo i slično. U ponudi je i izrada razih drugih ukrasnih elemenata, kao i nameštaja. Sve što je od mermera ili granita sa uspehom, merom i vrhunskim kvalitetom proizvodi porodica Milenković.
FeroxField
EkoAqua system se bavi proizvodnjom dezinfekcionih sredstava. U ovo vreme pandemije, kada je svima potrebna sigurna dezinfekcija, oni nude ekološko dezinfekciono sredstvo DEZANO koje sigurno uništava virus COVID-19. To je i potvrđeno sertifikatima odgovarajućih sertifikacionih tela.