Portal ALUMINIJUM postoji od 2006. godine, i već godinama funkcioniše kao oglasnik za sve one koji se bave aluminijumom (stolarija, profili, okovi, mašine… ili bilo šta što Vi želite). Po tome smo jedinstveni na ovim prostorima.

Strukturu naših posetilaca, prema statistikama koje vodimo, čine “ljudi iz posla” (oni koji se bave aluminijumom) i oni koji nisu u tom poslu, ali traže informacije iz ove oblasti. Prva grupa je zastupljena sa oko 40%, a druga čini nekih 60% od ukupne posete.

Posećenost našeg portala se kreće od 90.000 do 120.000 poseta mesečno, što je, priznaćete, ozbiljna brojka u svakom slučaju za portal koji je posvećen jednoj uskoj oblasti.

pozicije-oglasa
Pozicije oglasa (klik za veću sliku)

Standardno objavljujemo oglase dimenzija 250 x 250px (“Square pop-up” po IAB standardu), ali smo u mogućnosti da ponudimo i bilo koju drugu dimenziju koja Vama može biti zanimljiva. Elektronski format oglasa može biti bilo koji od standardnih grafičkih formata (.jpg, .gif, .png…) ili Flash fajl (.swf). Osim oglasa, možemo se dogovoriti da objavimo i promotivni tekst o Vašoj firmi, sa fotografijama ilinkovima ka Vašoj Internet stranici. Po postavljanju teksta, on ostaje trajno na našim stranicama u rubrici Alu BLOG.

Oglasi mogu biti fiksni ili rotirajući. Fiksni oglas podrazumeva da se oglas koji je prikazan prilikom učitavanja stranice sa Interneta prikazuje na njoj i posetilac je vidi sve dok se ta stranica ne napusti. Rotirajući oglas podrazumeva oglasnu poziciju gde se oglas koji je prikazan prilikom učitavanja stranice menja tokom prikaza stranice posetiocu i na istoj poziciji se prikazuje više oglasa (u našem slučaju najviše 3) tokom jednog pregleda stranice. Svaka od pozicija može biti postavljena i kao fiksna i kao rotirajuća, a o tome kakva će biti konkretna pozicija – dogovaramo se sa Vama.

Na svakoj stranici imamo najviše 9 pozicija za prikaze oglasa, organizovanih u obliku 3 x 3 (matrica sa 3 vrste i 3 kolone.)

Cene oglasa:

Pozicija 11
rotirajući: 600 din/mesec
fiksni: 800 din/mesec
 —–
Pozicija 12
rotirajući: 600 din/mesec
fiksni: 800 din/mesec
 —–
Pozicija 13
rotirajući: 600 din/mesec
fiksni: 800 din/mesec
Pozicija 21
rotirajući: 500 din/mesec
fiksni: 700 din/mesec
 —–
Pozicija 22
rotirajući: 500 din/mesec
fiksni: 700 din/mesec
 —–
Pozicija 23
rotirajući: 500 din/mesec
fiksni: 700 din/mesec
Pozicija 31
rotirajući: 450 din/mesec
fiksni: 600 din/mesec
 —–
Pozicija 32
rotirajući: 450 din/mesec
fiksni: 600 din/mesec
 —–
Pozicija 33
rotirajući: 450 din/mesec
fiksni: 600 din/mesec

Za oglas u trajanju od 3 meseca odobravamo 15% popusta. Za oglas u trajanju od 6 meseci odobravamo 25% popusta.

Cene promotivnih tekstova:

Cene promotivnih tekstova su stvar dogovora, a zavise od obima, broja fotografija i drugih tehničkih detalja. Počinju od 2.000 dinara po tekstu. Podsećamo: po postavljanju teksta, on ostaje trajno na našim stranicama u rubrici Alu BLOG.

Besplatni oglasi

U slučaju da ne nalazite interesa u našoj komercijlnoj ponudi, možete iskoristiti sekciju Besplatni oglasi i tu se oglašavati bez ikakvih troškova.

U svakom slučaju, kako god da rešite da sarađujemo – javite nam se i dogovorićemo se!